ek gelir

15 Ekim 2010 Cuma

Neşeli Günler ~ Yenioyuncaklar.com 3 boyutlu Puzzle Kampanyası (31/10/2010)

Tüm Puzzle severlere müjde....
http://www.yenioyuncaklar.com/ işbirliği ile yepyeni bir kampanya ile karşınızdayız..

Oyuncağa dair herşeyi bulabileceğiniz bir site olan YeniOyuncaklar.com, size, markaları tanıma, alışveriş yapabilme ve aynı zamanda oyuncak dünyasına dair haberleri alma imkanı sunuyor. YeniOyuncaklar.com, tıkladığınız anda kullanım kolaylığı ile sizi şaşırtacak bir donanıma sahiptir. Çocuğunuza oyuncak alırken yaş, fiyat, marka hatta temaya varana kadar filtreleme kolaylığı sağlayan site, bu özelliği ile Türkiye'de ilktir.

YeniOyuncaklar.com, geniş yaş kategorisi ile hem çocuklara hem yetişkinlere hitap ederek geçireceğiniz eğlenceli dakikalar için size yardımcı olacaktır.

İşte Hediyelerimiz
 
-39 TL değerinde 1 adet 3 Boyutlu Antik Dünya Yapbozu 
http://www.yenioyuncaklar.com/haber/2009/10/3-uyemize-uc-boyutlu-antik-dunya-yapbozu/

- 5 adet indirim kuponu (Biz indirim kuponları üzerindeki kodları size mail atalım.)
   (Kuponların son kullanma tarihi 31 Aralık 2010 tarihinde sona erecektir ve alışveriş sepetine net %20 indirim sağlayacak şekilde hazırlanmıştır)
http://www.yenioyuncaklar.com/haber/2009/10/3-uyemize-uc-boyutlu-antik-dunya-yapbozu/
 
                                                     Üç Boyutlu Antik Dünya Yapbozu
Büyük, küçük, herkesin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz 500 parçalı 3 Boyutlu Antik Dünya Yapbozu plastik parçalardan değil gerçek yapboz kartonu malzemesinden üretilmiş. A.B.D’de üretilen yapboz Macx Oyun tarafından ithal ediliyor.


Parçaları özenle birleştirmek gerekiyor. Tamamlandığında Dünya’nın orijinal şeklinde yani kutuplardan basık bir küre ortaya çıkıyor. Eserinizi evinizde sergilemek için kutunun içinden çıkan ayağı kullanabilirsiniz. Büyükler için eğlenceli olduğu kadar küçükler için de eğitici bir ürün. Dayanıklılığı sağlamak için yapboz yapıştırıcınızı Dünya’nın dış yüzeyine sürebilirsiniz.


Gelelim kampanya şartlarımıza

** blogumu izlemeye almanız
** http://www.facebook.com/pages/yenioyuncaklar/129260083601?ref=search&v=wall  sayfasını        beğenmeniz ve arkadaşlarınıza önermeniz..
** blogunuz veya facebook sayfanızda paylaşmanız ve linkini eklemeniz..
** şartları yerine getirdiğinize dair bu sayfaya yorum bırakmanız.

Hepsi bu kadar... herkese bol şans diliyorum...

Hiç yorum yok: