ek gelir

27 Ekim 2010 Çarşamba

27 Ekim 2010 Çarşamba

ÇİZİMİM.COM İLE 2 KİŞİYE HEDİYEMİZ VAR






Şimdi içinizden çizimim.com nedir dediğinizi tahmin edebiliyorum.Çizimim com sitemizde kendi resminizle evet yanlış duymadınız kendi resminizle kendinize özel istediğiniz ürünü tasarlatabiliyorsun
uz.Tabiki sevdiklerinizinde.Eğer sevdiğiniz birine yada sevdiğiniz kişiye özel bir gününde hediye armağan etmek istiyorsanız ve bu sadece size özel olsun istiyorsanız çizimim.com sitemizi ziyaret edin derim.Birebir sizin yolladığınız resmin çizimi yapılıyor ve istediğiniz ürüne basılarak size yollanıyor.Tabi bunu internet aracılığıylada yapabiliyorlar.Sadece resminizin internetten yollanmasını isterseniz.Çizilen resminiz mail yoluyla size ulaştırılıyor.
Çizimim.com ürünlerinin hazırlanma aşamaları:
Sipariş verildikten ve fotoğraf gönderildikten sonra çizime en uygun fotoğraf seçilir. Fotoğrafın net ve büyük olması (1000x1000 pixel den büyük olmaları daha iyi sonuç verir) çizimin kaliteli olmasını sağlayan etkenlerden en önemlisidir. Fotoğraf baz alınarak genel hatlar çizilir.Daha sonra benzerliği arttırmak için rötuşlar yapılarak renklendirilir. Çizim bittikten sonra arkafon oluşturularak tamamlanır. Müşterinin mail adresine onay almak için gönderilir.Müşteri iki adet düzeltme hakkına sahiptir. Yeni fotoğraf gönderilerek çizim yapılması istenemez. Daha önce yollamış olduğu fotoğraf üzerinden düzeltme isteme hakkına sahiptir ( "Göz rengi mavi olsun lütfen" gibi). Onay alındıktan sonra ürün hazırlanır ve kargo ile gönderilir.
Kampanyamıza gelecek olursak 2 Kişiye aşağıda resmi görülen tasarımdan kendi resminize göre istediğiniz ünlüyle birlikte yapılıp mail yoluyla size hediye edeceğiz.Daha sonra isterseniz resminizi bilgisayarınızda kullanın isterseniz yazıcıdan çıkartıp çerçeveletin.
Özellikler:

Hayranı olduğunuz ünlü ile yanyana olmak istemez misiniz ? Fotoğrafınızdan çiziminizi yapıyoruz ve size mail yolu ile ulaştırıyoruz. 450x660 pixel, jpg olarak gönderilmektedir.
Fiyatı............... 20,00 $
Havale ile ........ 30,00 TL
Hazırlama süresi:
Fotoğrafınızdan 2 iş günü içerisinde çiziminiz hazırlanır. Onay için mail adresinize gönderilir.
Bilgi:
Birden fazla fotoğraf göndererek çizimin daha çok benzemesine yardımcı olabilirsiniz. Fotoğrafların içinden en uygun olanı belirleyip onun üzerinden çizim yapılacaktır. Fotoğrafların mümkün olduğu kadar büyük ve kaliteli olması gerekmektedir. Çizimde iki kere düzeltme isteme hakkınız mevcuttur. Başka fotoğrafla yeniden çizim istenemez.
Kampanya şartlarımız:
** Facebook grubumuza üye olun ve en az 3 arkadaşınıza önerin http://www.facebook.com/group.php?gid=270086230404
**http://www.cizimim.com/index.html sitemizi girip inceleyin beğendiğiniz bir ürünü burada belirtin
**Kampanyamızı face ve bloğunuzda duyurun
Tabikide izleyicim değilseniz izleyicim olun ve sağ taraftan face sayfama katılın.
Kampanyamız 10 gün sürecek 7 Kasımda son bulacaktır.Kampanyamız sonunda 2 kişi istediği resmi istediği ünlüyle birlikte çizdirebilecektir.Hepinize bol şans...

Hiç yorum yok: