ek gelir

20 Ekim 2010 Çarşamba

19 Ekim 2010 Salı

ANN YVETTE & İNCİ TOZU ÜRÜNLERİ İLE CİLDİNİZİ ŞIMARTIN



Merhaba arkadaşlar beklide son zamanların en güzel kampanyalarından biri ile karşınızdayım. Kampanya güzel çünkü firma güzel  firmamızın sloganı güzel :



Bir istiridyenin bir inciyi yapması 3 yıl sürer. ANN YVETTE cilt güzelliğinizin bir inci kadar nadir ve kıymetli olduğunun farkında, ya siz ?..

evet bende cildimin nadir ve kıymetli olduğunu düşünüyorum diyorsanız kampanyamızı ve de ann yvette nin sizlere sunduğu fırsatları kaçırmayın derim. Kampanyaya geçmeden önce firmamızı biraz tanıyalım
 
En iyi görünümü yakalamak vizyonu ile kozmetik endüstrisine yıllarını vermiş Avrupa kökenli Amerikalı bir grup kadın tarafından, Amerika Birleşik Devletlerinin dil, etnik köken ve bireyselliği kucaklamış kültür mozaiğinden ilham alınarak geliştirilmiş kozmetik serisi ile 2003 yılının Haziran ayında kurulmuştur.
'Görünüşümü seviyorum' felsefesini benimsemiş olan ANN YVETTE, her kadının güzelliğinin, cildinin doğal görünümünün kendine özgü olduğunu kabul eder. Mevcut ürünlerin değişik cilt ve saç tiplerine hitap etmekte yetersiz kaldığını, kişinin kendi özgün saç ve cilt yapısına özel ürünlere ihtiyaç duyduğunu farketmiştir.
Açıkça hissedilen bu ihtiyaç, ANN YVETTE'in yeni bir tarz geliştirmesine neden olmuştur: Her kadının kendine özgü güzelliğini ön plana çıkarmak.
ANN YVETTE tüm serilerinde doğal ürünlere yönelerek, yüzyıllardır kullanılan yöresel ürünlerin ortaya çıkmasını sağlamıştır.

Gelelim kampanyamıza 15 gün sürecek olan bu kampanyamızda 1 kişiye inci tozunun mucizesini yaşaması için hediye ediyoruz
Moisturizing Cream (Combination skin)( Nemlendirici Krem (Karma ciltler için))
Cildin oksijen alımını artırır ve kollajen üretimini destekler. Kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı ve yenileyici etkiye sahiptir. İnci ekstraktı ve doğal A.H.A içeren yağsız nemlendirici formülü cildi dengeler, kuru ve ölü hücreleri temizleyerek cildi yeniler ve ışıltı verir.
Her yaş ve her cilt tipine uygun üretilmiştir. 
Kampanya şartları

2-facebook yada blog hesaplarında kampanyayı paylaşmak

3-izleyicim olmanız

4- siteden beğendiğiniz bir ürünün linki ile beraber ad soyad ve mail adreslerinizi buraya yorum olarak bırakmak
kampanya bitiş tarihi 5 kasım
bol şans…

AYRICA Bloğumun izleyicisi olupta 0216 629 02 00 telefondan istediğiniz ürünlere 11997788 kod numarası ile % 50 indirimle sahip olabileceksiniz. Buda firmamızın blog izleyicilerime tanıdığı başka bir güzellik bu fırsatıda kaçırmayın!
 

Hiç yorum yok: