ek gelir

21 Ekim 2010 Perşembe

19 Ekim 2010 Salı

Closelyfashion & Annyvette Kampanyamız

Firmamızı tanıyalım;

En iyi görünümü yakalamak vizyonu ile kozmetik endüstrisine yıllarını vermiş Avrupa kökenli Amerikalı bir grup kadın tarafından, Amerika Birleşik Devletlerinin dil, etnik köken ve bireyselliği kucaklamış kültür mozaiğinden ilham alınarak geliştirilmiş kozmetik serisi ile 2003 yılının Haziran ayında kurulmuştur.

'Görünüşümü seviyorum' felsefesini benimsemiş olan ANN YVETTE, her kadının güzelliğinin, cildinin doğal görünümünün kendine özgü olduğunu kabul eder. Mevcut ürünlerin değişik cilt ve saç tiplerine hitap etmekte yetersiz kaldığını, kişinin kendi özgün saç ve cilt yapısına özel ürünlere ihtiyaç duyduğunu farketmiştir.

Açıkça hissedilen bu ihtiyaç, ANN YVETTE'in yeni bir tarz geliştirmesine neden olmuştur: Her kadının kendine özgü güzelliğini ön plana çıkarmak.


ANN YVETTE tüm serilerinde doğal ürünlere yönelerek, yüzyıllardır kullanılan yöresel ürünlerin ortaya çıkmasını sağlamıştır.
* Kollajen yapı taşları ve proteinler değişik görevler üstlenerek cildin taze ve pürüzsüz olmasını sağlarlar. Bunlardan herhangi birinin deformasyona uğraması, cildin görünümünü etkileyerek pürüzlü, çökük ve kırışık cilde sebep olabilir.
* İnci, aynen insanın cilt dokusu gibi, mineral tabanlı organik yapısında çesitli bioaktif moleküller ihtiva eder. İnsan cildi için hayati önem taşıyan yapı taşları ve proteinlerin de arasında yeraldığı yirmiden fazla amino asit ve bir düzinenin üzerinde mineral içeren inci tozunun cildin metabolizmasını hızlandırıp, hücre yenileyici, sıkılaştırıcı, canlandırıcı ve kırışıklık önlemeye yardımcı etkileriyle cildin gençleşmesine katkıda bulunduğu bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır.
* Modern biomühendislik teknikleri sayesinde içerdiği doğal aktif maddeleri koruyarak ve cilde nüfuz edebilecek ölçüde rafine edilen inci tozu cilde derinlemesine etki eder.
* Uzak doğulu kadınların pürüzsüz ve genç görünümlü ciltlerinin ardında yatan etken olarak bilinen inci tozu 3000 yılı aşkın bir süredir hanedan kadınlarından günümüz modern insanına kadar kullanılagelmiştir. İmparatoriçe Dowager Cixi'nin 74 yaşında iken bile kusursuz ve genç görünümlü olan cildi için inci tozu kullandığı bilinmektedir.
* İçerdiği mineral ve amino asitlerin zenginliği açısından özellikle Güney Asya Denizi'nde yetişen istiridyelerden elde edilen incilerle üretilen ANN YVETTE cilt bakım ürünleri ...
Kremin özellikleri;
Cildin oksijen alımını artırır ve kollajen üretimini destekler. Kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı ve yenileyici etkiye sahiptir. İnci ekstraktı ve doğal A.H.A içeren yağsız nemlendirici formülü cildi dengeler, kuru ve ölü hücreleri temizleyerek cildi yeniler ve ışıltı verir.
Her yaş ve her cilt tipine uygun üretilmiştir.
Kampanyamız sonunda 1 kişi Karma ciltler için Nemlendirici Krem kazanıcaktır.

Kampanya şartlarmız:
-http://www.annyvette.com.tr/index.asp sitesini ziyaret etmeniz
-http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000328966845 arkadaş olarak eklemeniz
-Kampanyamızı bloğunuzda yada facebookda duyurmanız
-Ann Yvette ürünlerinden beğendiğiniz herhangi birinin linkini ad,soyad ve duyuru linkinizle birlikte yorum olarak yazmanız.

Ayrıca kampanyamız süresince 0216 629 02 00 nolu telefondan  firmamıza ulaşan üyelerimize alacağı ürünler %50 indirimle verilecektir.Bunun için bloğumun ismini vermeniz yeterli olacaktır.Kampanyamız 1 kasımda sona eriyorKargo firmamıza ait katılacaklara bol şanslar.

Hiç yorum yok: