ek gelir

21 Ekim 2010 Perşembe

20 Ekim 2010

Bebek ihtiyaçlarına yönelik ilk online mağaza: e-bebek.com 
 
2001 yılında bebek bakımında ihtiyaç duyulan her türlü ürünün en zahmetsiz şekilde, pratik ve uygun koşullarda temin edilmesine yönelik çözümü sunma düşüncesiyle kurulan e-bebek,  ayda ortalama 400 bin ziyaretçi tarafından 1,6 milyon kez tıklanıyor.

E-bebek.com Prensipleri;
* Hedef kitlesi olan anne/baba adayları ve anne/babaların tüm ihtiyaçlara cevap veren, özgür bir alışveriş ortamı sunmak 
* Daha önce sunulmamış bir hizmet anlayışıyla problem çözücü olmak
* Ürün ve markalarda çeşitlilik, Kolay bulunamayan ürünleri sunmak, ihtiyaçları dinlemek ve temin etmek * Hızlı teslimat
* Satışa odaklı değil, "ürün rehberliğine" odaklı "aile dostluğu" anlayışı. 




Sadece web tabanlı değil; telefon, havale, katalog ve mağaza siparişleriyle Internet bağlantısı olmayan kişilere de ulaşan, isteğe uygun alışveriş şekli sunan bütünleşik bir hizmet yapısı E-bebek, İstanbul Çamlıca, İstanbul Kızıltoprak, İstanbul Forum AVM, İstanbul Maslak Noramin İş Merkezi, Ankara ve Bursa, İzmir Karşıyaka, İzmit Ncity AVM olmak üzere toplam 5 ilde hizmetlerini başarı ile sürdürmektedir. 




Bebek ihtiyaçlarına yönelik Türkiye’nin en kapsamlı ürün portföyü ile ailelerin vazgeçilmez dostu  e-bebek, önümüzdeki yıldan itibaren başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 16 farklı ilde toplam 22 mağaza daha açmayı planlıyor.


E-bebek kartınızla yapacağınız tüm alışverişlerinizde, sonraki alışverişlerinizde kullanabileceğiniz hediye çekleri, ayrıca her alışverişinize puanlar sizi bekliyor.e-bebek Kart'a sahip olmak için mağazalarımıza gelmek yerine e-bebek.com'dan veya 0216 325 11 11 numaralı sipariş merkezinden bir kere alışveriş yapmanız yeterlidir.

Firmamızın sizler için bir sürprizi var,e-bebek.com ile yaptığımız yeni kampanya sonucunda 
çekilişle kazanan 1 kişi Akıllı Bebek Eğitim Seti'ne sahip olacak.



*İçeriği: Tüm uzmanlar çocuğun zeka gelişiminin anne karnında başladığı konusunda birleşiyor.
*Bebeğin 9 aylık oluşundan itibaren kullanılan bu harika setle ona ilk kavrama becerilerini kazandırabilir ve onun zeka gelişimine büyük katkıda bulunabilirsiniz...
*Akıllı Bebek Eğitim Seti, çocuğunuzun kavramayla ilgili becerilerini artıracaktır; hayal edebilme, uzaklıkları algılayabilme, sanatsal ve matematiksel düşünebilme, detayları çözebilme ve daha fazlası...
*Dünyanın dört bir yanındaki büyüme ve büyütme tarzları dikkate alınarak küresel bir perspektifle hazırlanan Brainy Baby - Akıllı Bebek VCD'leri, çocuğunuz için rengarenk bir dünyanın kapılarını aralıyor.Her VCD ona farklı bir öğrenme serüveni sunuyor.
*Ayrıca Dr. T. Berry Brazelton, Dr. J. Felton Earls, Dr. Bruce Perry, Irving Harris, Dr. April Binasich ve Dr. Barbara Bowman gibi önemli beyin gelişimi araştırmacılarının görüşlerini ve deneyimlerini içeren Gelişmenin On Temel Taşı VCD'si ile çocuğunuzun ilk yıllarında onun zihinsel gelişimine yardımcı olmanın en güvenilir yollarını öğreneceksiniz.

Setin İçerisinde 7 VCD ve 4 CD Bulunmaktadır, Bunlar:
*1 Adet Hayvanlar VCD
*1 Adet Sayılar VCD
*1 Adet Sağ Beyin VCD
*1 Adet Beethoven CD
*1 Adet Sol Beyin VCD
*1 Adet İngilizce VCD
*1 Adet Abece VCD
*1 Adet Şekiller ve Renkler VCD
*1 Adet Mozart CD
*1 Adet Vivaldi CD
*1 Adet Bach CD
Fiyatı: 79,90 TL (KDV dahil)

KATILIM ŞARTLARI:
 1- e-bebek.com’a üye olması / üye değilse üye olmalı
2- e-bebek.com da beğendiği bir ürüne yorumda bulunması
3- e-bebek Facebook sayfasına katılması
4- Kampanyayı ve firmamızı facebook ve bloğunda duyurmak
ve katıdığınıza dair burda yorum yazmak

Kampanyamız 7 Kasımda son bulacaktır.
ÇEKİLİŞ FİRMA TARAFINDAN YAPILACAK.
e-bebek.com'a katkılarından dolayı teşekkür ederim. Herkese bol şans diliyorum)

Hiç yorum yok: