ek gelir

30 Kasım 2010 Salı

sevva ağrı kremi

SEVVA İLE YENİDEN KARŞINIZDAYIZ

http://www.balkremi.net/

YENİ ABLAJI İLE BAL KREMİ...

Daha genç, daha canlı ve daha güzel bir cilt için!
Sevva Naturel Organik Bal Kremi ciltte devrim denilecek önemli bir değişimin başlangıcı olabilmektedir. Bu sizin cildinizin ne kadar sorunlu ve bakıma muhtaç olmasıyla alakalıdır. Ancak en bakımlı cildin bile bu üründen alabileceği çok şeyler olabilir. Ürünün cilt üzerindeki önemli etkilerini üç ana başlıkta sıralayabiliriz:
  • Yenileyici ve gençleştiricidir. (Balın cilt üzerindeki yenileyici ve besleyici özelliği bilinen bir gerçektir.)
  • Ciltte kuruluğu kesin çözümdür. (Bal ve formülümüzdeki diğer unsurlar kuruluğa tam bir çözüm sunuyor.)
  • Cildi canlandırır. (Ürün kılcal damarları harekete geçirir ve ciltte zor hissedilen bir pembeleşme meydana getirir.)
Ürünümüz sağlık bakanlığının 24.03.2005 tarihli ve 5324 no'lu kozmetik kanununa göre yasal prosedürlere, sağlık ve hijyen kurallarına uygun olarak üretilmiştir.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
>> Yüksek kalitede, gerçek organik baldan, sızma zeytinyağı, shea butter, gliserin ve diğer destekleyici karışımlarla hazırlanmış mucizevi bir krem.
>> Kadın, erkek, genç yaşlı herkes için, elde, yüzde ve vücutta kullanılabilir.
>> Kullanılan balın tamamen doğal, şekersiz ve bitki zenginliği yüksek kırsal alanlardan temin edilmiş olmasına özellikle dikkat edilmiştir.
>> Kesin ve %100 olarak doğal olduğu saptanmış bal kullanılmaktadır.
>> Ürünümüz ISO 9001 ve ISO 2000 sertifikali tesislerde el değmeden üretilmektedir.

SEVVA NATUREL BAL KREMİNİN ETKİLERİ:
Cildinizi gençleştirir ve toparlar,
Cildi toparlar, gençleştirir: Uzun süreli kullanımda cildinizde hissedilir bir gençleşme ve toparlanma hissedebilirsiniz.
Cildin nem dengesini sağlar: Tek kullanımla bir kaç güne kadar cildinizde etkisi devam edebilir.
Cildi besler ve yeniler: Balın en belirgin özelliklerinden biri cilt üzerindeki yenileyici etkisidir.
Cildinizi daha canlı gösterir.
Cildinizi ipeksileştirir.
DOĞAL SAF BALDAN ÜRETİLDİ
Sevva Naturel Bal Kremi Iğdır'ın bitki örtüsü yönünden zengin ve ekolojik yapısı bozulmamış kırsal bölgelerindeki arıların ürettiği balı kullanmaktadır. Kullanılan balın saf doğal bal olduğu konusunda en küçük bir tereddüt söz konusu değildir. Hatta bu balın üretimi Sevva Naturel'in müdahele ve denetimi dahilinde gerçekleşmiştir diyebiliriz.
Sevva Naturel Bal Kremini diğer bal kullanılan kozmetik ürünlerinden ayıran temel fark kullanılan balın yüksek kalitesi ve üründeki kullanım oranıdır. Bal oran olarak kremin kaldırabileceği en maksimum düzeyde kullanılmıştır.
YÜZ MASKESİ YERİNE KULLANIN
Sevva Naturel Bal Kremini gece yatarken kullanın, sabahleyin yüzünüzü yıkadığınızda iyi bir yüz maskesi kullanmış gibi tertemiz ve pırıl pırıl bir yüzle karşılaşacaksınız. Denediğinizde bunu kolaylıkla hissedecek ve onaylayacaksınız.
DAHA CANLI YÜZ GÖRÜNTÜSÜ
Bal kremi özellikle balın etkisiyle ciltteki kılcal damarları harekete geçirir ve yüzünüzde çok hafif bir pempeleşme ve canlanma rengi oluşur. Özellikle aşırı beyaz va renksiz yüzlerde bunu daha kolay hissetmek mümkon olabilir. Ancak unutmayalım ki her ciltte aynı etki aynı düzeyde gözlemlenemeyebilir.
BİNLERCE BİTKİNİN MUCİZEVİ ETKİSİ BİR ARADA!
1 kg bal üretebilmek için 40 bin arı 6 milyona yakın çiçek dolaşıyor. Sevva Naturel kullandığı balın üretimini bizzat denetlediği için alacağınız kremin aslında yüz binlerce çiçekten toplanan bir şifa kaynağı olduğundan emin olabilirsiniz. Her bitkinin, her çiçeğin insan cildi üzerinde çeşitli etkileri faydaları var. Peki ya binlerce çiçeğin arının eşsiz üretim sanatıyla bir araya gelmiş haline ne demeli? Cildinizi bu mucizeden mahrum etmek ister misiniz?
SADECE BAL DEĞİL, SIZMA ZEYTİNYAĞI, SHEA BATTER, GLİSERİN ...
Sadece bal kullanarak cilde kolayca uygulanabilen bir krem üretmek mümkün değildir. Çünkü bal katı ve yapışkandır. Bu yüzden bal ile birlikte cilt için çok faydalı diğer bazı doğal ürünleri de formülümüze dahil ettik. Zeytinyağı, shea yağı, gliserin .... 
KRALİÇE KLEOPATRA'NIN GÜZELLİK SIRRI!
Bal, binlerce yıldır insanların cilt bakımı ve makyaj için kullandığı bir doğal kaynaktır. Mısır Kraliçesi Cleopatra'nın güzellik sırları arasında anılan en önemli ürünlerden biri olarak baldan bahsedilmektedir.
Mısır'ın büyük kraliçesi ve son Firavun olan Cleopatra güzelliği ile efsaneleşmiş bir kadındı. O kadar ki Rum Sezarını kendine aşık etmişti. Cleopatra'nın güzelliğinin sırları sürekli konuşulmuştur. İşte Cleopatra'nın yüz ve vücut güzelliği için kullandığı en önemli bakım malzemelerinden biri bal olarak biliniyor. Bu bilgi gerçek olsun veya olmasın insanların binlerce yıldan beri balı bir cilk bakım ürünü olarak benimsediklerini gösterir.


GELELİM KAMPANYAMIZA 
http://www.balkremi.net/ ADRESİNDEN http://nilguncetin.blogspot.com BLOGUMUN İSMİNİ VEREREK BALKREMİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO DAHİL 40 LİRAYA ALABİLİRSİNİZ.
PİYASA FİYATI KARGO HARİÇ 55 LİRA.....

AMA BENİM REFERANSIMLA KARGO DAHİL 40 LİRAYA ALABİLİRSİNİZ İLK 10 KİŞİYE BU KAMPANYA ...
KAÇIRILMIYCAK Bİ KAMPANYA
İLK 10 DOLUNCA KAMPANYA BİTİCEKTİR

VEEE GELELİM DİĞER KAMPANYAMIZA 
10 KİŞİ DOLDUĞUNDA SONUÇLANACAK KAMPANYAMIZIN HEDİYESİ


1 KİŞİYE AĞRI KREMİ HEDİYESİ


ŞART İSE KAMPANYAYI FACE VE BLOGUNUZDA DUYURMA .........
KATILDIĞINIZA VE DUYURDUĞUNUZA DAİR YORUM YAPMANIZ RİCA OLUNUR;)
BOL ŞANS........:)

Hiç yorum yok: