ek gelir

2 Kasım 2010 Salı

outlet34.com dan hedıyenız var- 17 kasım

01 Kasım 2010 Pazartesi

 BİZ KİMİZ....
Otantik Tekstil Ltd. Şti. 1997 yılından beri erkek tekstil ürünleri imalatı ve pazarlaması konusunda faaliyet göstermektedir. Türkiyede üreticiden direk tüketiciye aracısız satışta ilklerden olan firmamız, uygun fiyata kaliteli ürünleri müşterilerimize sunmayı kendisine amaç edinmiştir.
Misyonumuz; Müşterilerimizin moda ürünlere hızlı bir şekilde ulaşması ve çok kısa bir sürede bilgisayarının başından satın alabilmesini ve İster kredi kartı ile istersenseniz banka havalesi ile satın aldığınız ürünlerin anlaşmalı olan kargo firmamız (MNG Kargo) ile kapınıza 24 saat içerisinde teslim edilmesini sağlamaktır. 
Üyelik ücretsizdir...
Peki bu ücretsiz üyeliğin avantajları neledir?
Outlet34.com' da düzenlenecek kampanyalardan, promosyonlardan ve yalnızca üyelerimize özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Ve Outlet34'daki en son yeniliklerden, kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olursunuz.
Daha önce Outlet34.com'dan alışveriş yaptıysanız, sadece e-mail adresinizi ve şifrenizi yazmanız yeterli olacaktır. Bilgi formunu bir daha doldurmanıza gerek yoktur. Outlet34.com, güvenliğiniz için kredi kartı bilgilerini sistemde tutmadığından, ödeme esnasında kredi kartı bilgileriniz bir kez daha sorulacaktır.


 Geniş bir ürün yelpazemiz bulunmaktadır.
Erkeklerde;takım elbıse,ayakkabı,ceket,kaban,damatlık,gömlek,aksesuar,pantolon,t-shirt
Kadınlarda;bayan gıyım,iç giyim, bot , aksesuar
Ayrıca bayraklar



Bizim size hediyemize gelicek olursak;
1 kişiye sectiği kravat hediyemiz
Hazır bayram yaklasırken babamıza,eşimize,arkadaşımıza  guzel bır hedıye olmaz mı?
Eee ozaman hadı ne duruyorsunuz asagıdakı kolay sartları yerıne getırın , kazanın


Şartlarımız
1- Sitemize üye olmak buyrun www.outlet34.com
2- www.outlet34.com sitesinde beğendiğiniz iki ürünü facebook ta paylaşmak.
3- ızleyıcım olmanız
4- Begendıgınız urunlerın lınkını ve ad soyad maılınızı yazmanız yorum kısmına ( maıl yazmayı unutmayın lutfen ulaşmam zor oluyor)


 Son katılım 17 kasım

Hiç yorum yok: