ek gelir

23 Kasım 2010 Salı

23 Kasım 2010

Else Silver İşbirliğiyle 1 Kişiye Yüzük Hediye Ediyoruz !

Sizler için yeni bir kampanya ile gümbür gümbür geliyoruz eminim ki bu kampayayı herkes çok sevecek.
Else Silver ile yapmış olduğumuz kampanyada 1 kişiye yüzük hediye ediyoruz. Üstelik kazanan istediği modeli seçecek.

Ama öncesinde firmamızı tanıyalım,sitemizi inceleyelim. Ben ürünlere bakmaktan kampanyayı yayınlama aşamasına oldukça geç geçebildim. :)  Ürünler çok şık ;çok  güzel hemde fiyatları o kadar makul ki !




ELSE GÜMÜŞ
2005  yılından beri fiziki olarak yürüttüğü her türlü Takı ve Altın grubu ürün pazarlamasını 2009 dan itbaren internet satışında yoğunlaştırmış ve bu konuda yüksek kalitede hizmet sunan ilk firma olmuştur.
elsesilver.com 'da bulunan ürünler, ilgi ve ihtiyaçlara göre belirlenmiş farklı ana kategori ve alt kategoride sınıflandırılarak, önemli fiyat avantajları ile ziyaretçilerin beğenisine sunulmaktadır. Gerek kategori yapısı gerekse gelişmiş arama motoru ziyaretçilerin aradıkları ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamaktadır. Hedefimiz herkese ve her keseye uygun Takı ürünlerini sizlere ulaştırmaktır.elsesilver .com  yalnızca internet ortamında ürün pazarlamaktadır, fiziki satış noktaları mevcut değildir, bu sayede maliyetleri düşürerek, fiyat avantajı yakalamaktadır.
Ayrıca Satış Ortaklığı  sistemini de uygulayan elsesilver.com site sahipleri için kazançlı öneriler getirmektedir.
Keyifli, avantajlı ve güvenli bir alışveriş için altyapısında ve operasyonel alanda sürekli yenilikler gerçekleştiren elsesilver.com, alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek bir adres olmak üzere çalışmalarını devam ettirmektedir.




Sitemizde  bir çok kolaylık ve imkan tanınmış bizlere . Hiç yorulmadan sıkılmadan derde tasaya düşmeden güvenle alışveriş yapmamız sağlanmış.

Tüm alışverişlerinizde world karta 6 taksit  yaptırabiliyorsunuz.



Benim kredi kartım yok ya da nette kredi kartı kullanmak taraftarı  değilim diyorsanız . Yurtiçi kargoyla kapıda ödeme yapabilirsiniz üstelik  Türkiye'nin her yerine kargo Bedava !!! 

Ürünü   siteden sipariş vereyim  ama bu ürün ne zaman gelir diye düşünmek istemiyor iseniz  ya da bir ekranın arkadasında alışveriş yapmak benim mantığıma uymaz ben birebir satıcıyla  muhatap olmak isterim derseniz  0 212 520 72 91 numaralı telefonu arayarak sipapiş verebilir ürün ve gönderilme tarihi hakkında tüm sorularınıza anında cevap alabilir. En kısa yoldan alışveriş yapma imkanını kullanabilirsiniz.


 
 




 Ürünü satın aldınız bunu içinde çok şık bir kutu gerek değilmi saklamak ya da hediye etmek için else silver bunu da bizler içinde düşünmüş ve çok şık bir hediye paketi hazırlamış. Tüm ürünlerimiz bu şık kutu içinde..


  Aklınıza takılan bir soru ya da konu  mu var  o zaman online destek hattından  çalışma saatleri içerisinde firmamıza ulaşabilir en kısa sürede  sorunuza çözüm getirebilirsiniz.






 Ve gelelim sizlere hediye edeceğimiz ürüne :





Bu çok şık 3 yüzük modelinden  birini seçecek şanslı katılımcımız. İster kalpli ister yusufcuklu isterseniz kar taneli modeli seçeçeksiniz. Çok şık ve göz alıcılar değil mi ?


Ben bu yüzükleri çok beğendim .Benim olmalı ! diyorsanız.

 Katılım Koşullarımız:

 ****İzleyicim olmanız***

Else Silver  a üye olmanız

* http://www.facebook.com/group.php?gid=111244678897363facebook grubuna katılmanız ve arkadaşlarınıza önermeniz.

** http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=100000934451931 Else Silver'i arkadaş olarak eklemeniz

*** Sitede beğendiğiniz 2 ürünü facebook da yayınlamanız ve  ürün linklerini yorumunuza eklemeniz
(Beğendiğiniz ürünleri yayınlamak için  ürünün hemen altındaki "DETAY" a tıklayın ve tarayıcınızdaki linki  alın . Bu şekilde paylaşacaksınız. :)

**** Kampanyayı  blog ,facebook yada twitter gibi sosyal ağlardan birinde duyurmanız



Kampanya bitiş Tarihi : 15 Aralık 2010 


Herkese Bol şans

Bu güzel kampanyamızda bizden desteğini esirgemeyen  Ersin Bey 'e   Çok teşekkürler

Hiç yorum yok: