ek gelir

26 Mayıs 2011 Perşembe

http://www.kaliteyitaniyalim.com/

Chiccy İLE HAYRAN KALINACAK BİR KAMPANYA


Merhaba değerli okuyucularım,
 
Biliyorsunuz sizler için yaptığımız kampanyalarda firmalarımızı her zaman özenle seçmekteyiz. Firmanın kaliteli olması bizim için oldukça önemli, bu kaliteleri de sizinle buluşturmakdan oldukça keyif almaktayız. Bu kampanyamızda bir çoğumuzun bildiği ve bir çoğumuzunda tıpkı benim gibi hayran olduğu bir markamızı ağırlıyoruz sayfamızda.
 
 
Chiccy takıya bambaşka bir boyut getiren bir marka. Sitesinde her tarz ürünü bulabılmenız mümnkün; Saat-kolye-yüzük-küpe-anahtarlık hatta takı mankenleri. Şu anda Türkiyede hem mağazaların hem de biz bayanların en çok tercih edilen markası olması tesadüf değil yani. Birazdan ürünleri aşağıda inceliyeceksiniz biz seçerken zorlandık bakalım siz tercih ederken nasıl karar vereceksiniz.
 
 
Yani CHICCY, takı ve aksesuar tasarımları ile günümüz moda dünyasına yeni bir esinti getiriyor. En iyi materyallerle  tasarlanmış ürünleriyle trendi takip ediyor.
 
CHICCY, takı ve aksesuar tasarımlarını, tüm zevklere ve yaşam tarzlarına ve hatta her yaşa sunabilmenin  gururunu da taşıyor. Kendine özgü tasarım ve aksesuarlarlarımı, her zaman farkedilebilirlik güvence ile beğeninize sunulmakta.
 
Markafoni, Morhipo ve Trendyol alısveris sitelerinden kampanya donemlerinde indirimli olarak Chiccy ürünlerine sahip olabilirsiniz.
 
www.chiccy.com • www.chiccyaccessories.com • www.giftconcept.biz
 
 
 
 
Ve tabiki hedıyelerımız, firmamız birbirinden değerli 15 ürünü siz okuyucularımıza hediye ediyor.
 
Kampanyaya katılım şartlarımız
*Chiccy Facebook sayfasını beğenen,
*Chiccy Twitter sayfasını follow eden,
 
15 şanslı okuyucumuz bu markanın ürünlerine sahip olma şansı kazanıyor. Kargomuz değerli firmamıza aittir.
 
*Kampanyamızı facelerınızde/bloglarınızda paylaşmayı ve bızlere ad soyad facebook adresı bırakmayı unutmayınız.
*Kampanyamız 25 MAYIS  –  7 HAZIRAN  tarihleri arasında cekilis ile gerceklesecektir.
 

Hiç yorum yok: