ek gelir

3 Mayıs 2011 Salı

http://emirtalham.blogspot.com/2011/04/deppocenterbirguzellikkatkendine.html

29 Nisan 2011 Cuma

DeppoCenter Anneler Gününüz Kutlu Olsun

 Merhaba Arkadaşlar DeppoCenter Harika bir çalışma ile Annelerimizin yanında. Bütün annelerimizin Anneler günü kutlu olsun. Annelerimiz için başlattığımız kampanyamızda tam 3 kişi Muhteşem hediyeler kazanacak. Detaylar aşağıda belirtilmiştir.
DeppoCenter Hakkında Kısa Kısa ....
Deppocenter Bir Güzellik Kat Kendine!! Sloganını ile yola çıkmış ve hepimize güzellik katmayı ilke edinmiş bir firma. Sayfamızda önce puanlarınızı deppolayıp sonra
hediyelerinizi deppolayabilirsiniz. Puan sistemi ile bize sağladığı hediye çeklerini alışverişlerimizde kullanarak bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.
DeppoCenter 2010 yılında İstanbul 'da kurulmuş olup, bugün itibariyle, siz değerli
müşterilerimize hizmet vermektedir. DeppoCenter grubu, toplam 50.000 kişilik, Kayıtlı temsilcisi, bayiisi ve online müşterisi ile, online mağazacılık sektöründe yeni oluşumu ve hedefleri ile farkını sizlere yaşatacaktır.DeppoCenter, bu birikim ve tecrübesini sanal dünyaya DeppoCenter.com aracılığı ile taşıyarak siz değerli üyelerimize 7 gün 24 saat kolay ve güvenli alışveriş imkanı sunmayı hedeflemiştir.


DeppoCenter Sayfamızdan Birkaç Ürün

İşte Anneler Günü İçin Tasarladığımız Hediye Setimiz
Evet Arkadaşlar 8 Mayıs Günü Yapacağımız Çekilişle Şanslı 3 Kişi Yukarıdaki Setlerden Birisine Sahip Olacak. Kampanyamız için Şartlarımız ise şöyle:
1- DeppoCenter İnternet sitesine girerek sol alt kısımda bulunan ürün ve kategorileri başlığı altında yer alan Makyaj ve Kozmetik Linkine tıklayarak açılan sayfada Ruby Rose Makyaj Seti HB 125 in fiyatı neymiş öğrenerek yorumlarınızda beliriniz.
2- DeppoCenter facebook Grubuna Katılmak.
3- Kampanyamızı ve DeppoCenterdan beğendiğiniz bir/birkaç ürünü facebook, blog vs. ortamlarda paylaşmak.
4- Fiyatını bulmanızı istediğimiz ürün hakkında bilgisi olanların yorum yazması.
5- Farklı kategorilerden ürünler bularak linkleri ile birlikte fiyatlarını yorumlarınıza eklemek ( Her bir ürün +1 Çekiliş Hakkı Sağlayacaktır).
6- Facebook Profil Resminizi  
olarak değiştirmek ( + Çekiliş Hakkı)
7-Son olarak yorumlarınızda adınız ve size ulaşabileceğimiz mail adreslerinizi belirtmek.
Not: Kampanya Süresince Yorumlarımız Kapalı olacaktır Kampanya bitiminde yorumlar açılarak + çekiliş hakkı kazanan arkadaşlar belirtilecektir.

Bütün Annelerimizin 8 Mayıs Anneler Gününü Kutlu Olsun

Hiç yorum yok: