ek gelir

9 Mayıs 2011 Pazartesi

http://shubuoblog.tr.gg/2DaysLook.htm

2DaysLook' tan Harika bir Kombinasyon Hediye...

        Merhaba Sevgili İzleyicilerim,

     Yine çok güzel bir firma ve çok güzel bir hediye ile sizlerleyim. Moda akımının öncülerinden olan dünyaca ünlü Sustilo firmasının Yeni Trendi
2DaysLook ile siz izleyicilerimden bir kişi çok şık bir Kombinasyonun sahibi olacak.

      Yeni kurulan
2DaysLook.com
her 24 saatte bir değişen kombinasyonları, satın alabileceğiniz tek site. Stilistleri, tüm dünyaya bakıyor ve en iyi kombinasyonları bizim için seçiyor. Bu bazen Japonyadan bir elbise de olabilir, Amsterdam'dan bir gözlük, Hindistan'dan bir takı yada İstanbul'dan harika ayakkabılar. Saatimiz 24 saate ayarlı, her gün yeni bir kombinasyon sizleri bekliyor ancak zamanı dolunca bir daha o kombinasyonu o fiyata alamazsınız.
Saate dikkat...
Stilist ekibi çok farklı zevkleri ve sitili olan kızlar. Bazısı vintage kraliçesi, bazısı rockçı, şehirli çalışan kadın, parti kızı ve tabiki günlük giyim sevenler. Sitilleri defilelerden, ünlülerden ve moda olanlarla iyi harmanlanmış bir zevke sahip. Ayrıca satış ve grafik ekibide sıkı çalışıyorlar ve sürekli siteyi yeniliyorlar.
Siparişinizi verirsiniz, size paketinizi en hızlı kargo şirketiyle, hiç bir ücret ödemeden yollarlar. Satın aldığınız kombinasyonu beğenmezseniz, geri yollayarak kolaylıkla yeni bir kombinasyon satın alabilirsiniz.

Ayrıca yeni kurulan sistemle kendi oluşturduğunuz kombinasyonu
2DaysLook.com üzerinden satabilirsiniz. Üstelik güzelliğinize ve vücut hatlarınıza güveniyorsanız sizde bu firma için mankenlik yapabilir ve kazanç sağlayabilirsiniz...

2DaysLook.com
sitesinde çok güzel kombinasyonları inceleyerek, moda akımını takip edebilir ve çok uygun fiyatlara bu şık kombinasyonlara sahip olabilirsiniz.
Bodyconned Pastel Street & Chic Look. Under the red hood
Today I feel romantic Little White Dress Jumpsuit > Love! Suitcase > In love!
Her zevke uygun kombinasyonların yeraldığı 2DaysLook.com' u kesinlikle incelemelisiniz...

Bu şık kombinasyonlardan
Street & Chic isimli kombinasyon sizin olabilir...
 
Street & Chic Look.
(Resimde detayları görünen tüm ürünler hediye edilecektir.)
Bu şık kombinasyonu  kazanabileceğiniz çekilişimize katılmak için:
 

  • Kampanyamızı Facebook,Twitter ve Blog sayfalarınızda duyurmak.
  • Sitemizin ve Facebook sayfamızın takipçisi olmak.
  • Paylaşım yaptığınız linkler ve E-mail adresiniz ile buraya yorum bırakmak.
Katılan izleyicilerimin linkleri tam olarak yorum bırakmalarını rica ederim. Hiçbir izleyicime haksızlık olmaması için katılımlar hassasiyet ile incelenecek ve çekiliş herzaman olduğu gibi videolu yapılarak yayınlanacaktır.

Katılan tüm izleyicilerime bol şans dilerim...

Bu kampanya 04 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 00:01 itibari ile başlar ve 28 Mayıs 2011 Cumartesi günü 23:59 itibari ile sona erer. Bu tarih ve saatlerden önce ve sonra yapılan katılımlar geçersiz sayılacaktır.




Hiç yorum yok: