ek gelir

15 Aralık 2010 Çarşamba

http://emirtalham.blogspot.com/2010/11/pelin-aksesuar-iki-kisiye-yuzuk-hediye.html29 Kasım 2010 Pazartesi Pelin Aksesuar iki Kişiye Yüzük Hediye Evet Arkadaşlar sizler için çok şık bir pasaj daha bulduk. Pasaj sahibimiz Pelin Hanım'a bu kampanya için çok teşekkür ediyoruz. Pelin Hanım'ın bir birinden hoş tasarımları ve çok uygun fiyatlı ürünleri bulunmakta. Pelin Hanımda bu kampanya sonunda belirli bir kitleye ulaşmayı bir nebzede olsa satışlarını arttırmayı istiyor umarım bu zorlu maratonda Pelin Hanımdan desteklerimizi esirgemeyiz. Pelin Hanımın bizden istekleride çok basit pasajını beğenmemiz, blog sayfasına izlemeye almamız ve facebook sayfasına katılmamız vs. Pelin Hanım'ın notu: Her yerde bulunan ve neredeyse birbirinin aynısı olan takılardan sıkılmadınız mı? Benim bir farklılığım olsun, modayı ben yaratayım diyorsanız doğru adrestesiniz :) İşte Sizin İçin Seçmiş Olduğumuz Hediyelerimiz Şartları yerine getiren iki kişi kargo tarafınızdan karşılanmak koşuluyla buradan seçeceği bir er adet yüzüğe sahibi olacak. Evet gelelim şartlarımıza: 1- Pasajımızı ziyaret etmek. www.peling.pasaj.com ve sağ altta ki like (Facebookta beğen butonuna tıklamak) 2- İzleyicim olmak ve www.pelinin.blogspot.com/ sayfasının izleyicisi olmanız. 3- Pasajımızdan beğendiğiniz iki ürünü facebook hesabınızda paylaşmak. 4- Facebook sayfasına katılmak. (Tık Tık) 5- Son olarakta linkler ve adınızla birlikte yorum bırakmak. Bol Şanss.. :) Kampanyamız 29 Aralık Tarihinde Sona Eriyor... Gönderen Emir TALHA zaman: 09:41

29 Kasım 2010 Pazartesi

Pelin Aksesuar iki Kişiye Yüzük Hediye

Evet Arkadaşlar sizler için çok şık bir pasaj daha bulduk. Pasaj sahibimiz Pelin Hanım'a bu kampanya için çok teşekkür ediyoruz. Pelin Hanım'ın bir birinden hoş tasarımları ve çok uygun fiyatlı ürünleri bulunmakta. Pelin Hanımda bu kampanya sonunda belirli bir kitleye ulaşmayı bir nebzede olsa satışlarını arttırmayı istiyor umarım bu zorlu maratonda Pelin Hanımdan desteklerimizi esirgemeyiz. Pelin Hanımın bizden istekleride çok basit pasajını beğenmemiz, blog sayfasına izlemeye almamız ve facebook sayfasına katılmamız vs.
Pelin Hanım'ın notu: Her yerde bulunan ve neredeyse birbirinin aynısı olan takılardan sıkılmadınız mı? Benim bir farklılığım olsun, modayı ben yaratayım diyorsanız doğru adrestesiniz :)
İşte Sizin İçin Seçmiş Olduğumuz Hediyelerimiz
Şartları yerine getiren iki kişi kargo tarafınızdan karşılanmak koşuluyla buradan seçeceği  bir er adet yüzüğe sahibi olacak.
Evet gelelim şartlarımıza:
1- Pasajımızı ziyaret etmek. www.peling.pasaj.com  ve sağ altta ki like (Facebookta beğen butonuna tıklamak)
2- İzleyicim olmak ve www.pelinin.blogspot.com/ sayfasının izleyicisi olmanız.
3- Pasajımızdan beğendiğiniz iki ürünü facebook hesabınızda paylaşmak.
4- Facebook sayfasına katılmak. (Tık Tık)
5- Son olarakta linkler ve adınızla birlikte yorum bırakmak.
Bol Şanss.. :)


Kampanyamız 29 Aralık Tarihinde Sona Eriyor...

Hiç yorum yok: