ek gelir

11 Temmuz 2010 Pazar

24 Haziran 2010 Perşembe

NEŞELİ GÜNLER ~ DUVAR STİCKER'DAN 2 KİŞİYE DUVAR SAATİ






2 KİŞİYE Dekoratif Duvar Saati HEDİYE

22cm*35cm ebatlarında kraliçe başı formunda siyah renk dekoratif saat.

Firmayı biraz tanıyalım.
Türkiye Dekorasyon sektöründe 2007 yılından beri faaliyet gösteren DEKORJİNAL DUVAR STİCKER, bu tarihten önce yurtdışından çeşitli ürünlerin ithalatını yaparak ticaret hayatını sürdürmektedir. Ancak 2007 yılından bu yana tamamen kendi öz sermayesi ile Grup internet siteleri de dahil olmak üzere satışını yaptığı tüm ürünleri kendi bünyesinde üretmektedir.

Tamamı yerli sermaye ile kurulan ve bugüne kadar ülkemiz DUVAR STİCKER sektörü alanında gerçekleştirilen en büyük yatırım olarak nitelendirilebilen DUVAR STİCKER, Grup internet siteleri , Bayileri , Satış temsilcileri ve çözüm ortağı internet siteleri ile ülkemizin dekorasyon alanında dünyaya açılan kapısı konumuna gelmiştir.

Ürün yelpazesini piyasadan gelen taleplere göre genişleten DEKORJİN DUVAR STİCKER, ülkemizin çeşitliliği en fazla olan dekoratif ürünler internet sitelerini kurmuştur. Tamamen kendi ekibindeki grafikerle tarafından tasarlanan, lisanslı olarak satın alınan ve amatör sanatçıların çalışmalarının satışına yer vererek, desen ve dekor yelpazesini her gün genişletmektedir. Bu sayede bugün için kalitesi ve çeşidi ile DEKORJİN DUVAR STİCKER ürünleri iç ve dış pazarlarda aranan bir marka konumuna gelmiştir.


DEKORJİN DUVAR STİCKER´ in müşteri odaklı kalite anlayışı, T.P.E onayıyla belgelenmiş; ve DEKORJİN DUVAR STİCKER ismi T.P.E Tarafından 2008/53925 Marka tescil numarası ile sabitlenmiştir.
www.dekorjinal.com.tr

Bu güzel duvar saatini kazanmak için işte yapmanız gerekenler:

** blogumu izlemeye almanız
** www.dekoratifaynalar.com veya www.duvarstickerleri.com internet sitemize üye olarak siteden beğendiğiniz herhangi bir ürünün kodunu veya linkini yorum kısmına yazmanız...

tüm şartlar bu kadar.
12 Temmuzda kazanan bu blogta açıklanacaktır.

Şimdiden herkese bol şans.....

beni izlemeye devam edin :))

1 yorum:

xxx dedi ki...

http://www.duvarstickerleri.com/ProductDetail.php?id=23

bu ürünü beğendim.