ek gelir

19 Temmuz 2010 Pazartesi

19 Temmuz 2010 Pazartesi

Yakaladın Yakaladın.Com ile 2. Hafta



Snore stopper, horlamayı önleyen ve rahat nefes almayı sağlayan burun içi aparatıdır.
Horlama ve burun tıkanıklığı ciddi bir sağlık sorunudur. Sağlıklı bir vücut için burundan soluk alıp vermek gerekir. Burnunuzun akciğerlerinize yeterli oksijen sağlayamaması durumunda (alerji, kırık burun v.b. bağlı olarak) vücudunuz, esneme esnasında olduğu gibi, ağız yoluyla solunum yapacaktır. Uyku halinde iken ağız genellikle açık kalır ve alt çene geriye düşer, dil ve yumuşak dokular ağzın gerisine düşer ve bu durum solunum yolunun engellenmesine yol açar. Hava girişindeki azalmayla birlikte, vücudun eşit miktarda oksijen almaya çalışması yumuşak dokuların titremesine ve horlamaya sebep olur, nefes verişlerde rahatsız edici bir ses ortaya çıkar.



Snore stopper burun deliklerini açık tutarak burun yolu hava akışını arttırır ve yeterli oksijeni sağlamak amacıyla beynin daha fazla nefes alma sinyallerini önler. Solunum daha rahat bir hal alır, daha fazla nefes almak için ağzın açılmasına ihtiyaç kalmaz. Dolayısıyla horlamaya sebep olan dar havayolu titreşimlerinin azalmasına yardımcı olarak horlamayı önler. Bu sayede de geniş bir şekilde açılmış, kuru bir ağızla uyumanın önüne geçilmiş olunur.

Burun deliklerini açık tutarak vücudun yeterli oksijen almasına yardımcı olur. Ağızdan nefes almayı ve ağız kuruluğunu önler.



Kampanyamın sponsoru yakaladın yakaladın, horlamaya son veren bu ürünü şanslı 4 izleyicime hediye etmek istiyor...


Bu harika hediyeye sahip olmanız için gerekli şartlar:
 
1- Bloğumun izleyicisi olmanız,
2 -Yakaladın yakaladın.com sitesine üye olmanız,
3 - Yakaladın yakaladın.com sayfasındaki günün fırsatını facebook duvarınızda paylaşmanız,
Son olarak üye-kullanıcı adınızı ve günün fırsatını paylaştığınıza dair facebook sayfanızın linkini bu postun altına yorumunuzla beraber bırakmanız gerekiyor.

Herkese bol şans...

 

1 yorum:

ArzuS dedi ki...

bol şans...