ek gelir

5 Şubat 2011 Cumartesi

31 Ocak 2011 Pazartesi

Sevgililer Gününe Özel ÇikolataHediye.com'dan Hediye Çikolata..

Kim çikolataya hayır diyebilir ki? Bu sefer ki kampanyamızı tüm çikolata tutkunları için sevgililer gününüzü özel kılmak adına gerçekleştiriyoruz..

Firmamızı tanıyalım:
Çikolata hediye web sitesi müşterilerimizin yoğun isteği üzerine 2010 yılında faaliyete geçmiştir. Chocnette markası Türkiye genelinde 45 yerde siz değerli müşterilerimize meyveler üzerine erimiş gerçek çikolata sunumu yapmaktadır. İlk kez İstanbul Optimum Alışveriş Merkezinde 2008 yılında başlayan hediyelik çikolata konseptimiz şimdi websitesi olarak hizmetinize girmiştir.

Özel günlerinizde sevdikleriniz bir tebessüm armağan etmek ister misiniz?






Çikolata Aşk’a Geldi..
Bebek doğumlarınızda, söz ve nişan merasimlerinizde, sünnet düğünlerinizde, bayramlarda, evlilik yıldönümüzde, doğum günlerinizde, sevgililer gününde, yılbaşında, şirketinizin tanıtımında ve promosyonlarınızda ve tüm özel anlarınızda size özel en kaliteli çikolatayı, en iyi sunumla, en uygun fiyata ayağınıza getirmekten mutluluk duyarız.
Sizleri mutluluk dünyamıza bekliyoruz.

Ürünler birbirinden harikalar..
Kazanacak kişinin tercihi doğrultusunda aşağıdaki hediyelerden birini göndereceğiz.


AşK
Sevdiğinize AŞKınızı armağan edin tüm gerçekliğiyle, umarsızca, kusursuzca, ve ona tebessüm armağan edin çikolatalarımızla… Siz ve sevdiğiniz için özel olarak hazırladığımız ürünümüzü aşkınıza sunarız. Aşkın vazgeçilmez rengi ve kaçınılmaz sembolü olan kırmızı süet kalp kutu, altın metalize iç tasarımı ile birlikte. Ve tadına doyamayacağınız kırmızı ve altın kalp şeklinde kakao kremali fındık dolgulu çikolata (10 adet 130 gr) AŞK ürünümüzde buluştu. Bir umut, bir rüya ve bir armağan..



Aşk İncisi
 Kırmızı bir kalp miydi aşkın tarifi? Yoksa aşk tarifsiz miydi? Aşkınıza özel hazırladığımız kırmızı kutu içerisinde karışık el yapımı çikolatalarımızı beğeninize sunuyoruz…
 Ürün Ozellikleri
-Farklı lezzetlerle spesiyel Pelit marka çikolata
-Kırmızı kadife kalp hediye kutusu


Aşk Yansıması
Sevdiğinize aşkınızı yansıtın tüm gerçekliğiyle, umarsızca, kusursuzca, ve ona tebessüm armağan edin çikolatalarımızla… Siz ve sevdiğiniz için özel olarak hazırladığımız altın ayna ve altın çikolatalar Aşk Yansıması ürünümüzde buluştu. Bir umut, bir rüya ve bir armağan.. Sizi çikolatanın ölümsüz aşkına davet ediyoruz…
 Ürün Özellikleri
- 25 cm yüksekliğinde kuş motifli taşlarla süslenmiş altın yaldızlı ayna.
- 150 gr (10 adet) altın yaldızlı özel el yapımı Pelit marka çikolata.
- Altın rengi organze kesesi ile birlikte...


Spesiyal

  Siz değerli müşterilerimizin değerli iş paydaşları için hazırlamış  olduğumuz Kurumsal kreasonumuzu sizlerin beğenisine sunarız.

Ürün Özellikler

 -Ürünümüz 750 gr kutu içerinde  size özel hazırladığımız karışık el yapımı çikolatalardan oluşmaktadır.



Kırmızı Kutu
Kırmızıydı aşkın rengi ve tutkuydu sevgili.. Çikolataydı tarifsiz lezzet ve aşkı anlatmaya çabaydı armağan... Sizin için özel hazırladığımız gümüş çikolatalarımız ve kırmızı özel kutumuzla size aşka davet ediyoruz…
Ürün Özellikleri
-10 adet gümüş yaldızlı Pelit marka çikolata
-Kutu içerisinde dolgu malzemesi olarak beyaz tül kullanılmıştır
- 20 cm ebatında kare kırmızılı hediye kutusu

Kazanan kişi resimdekilerden dilediğini seçebilecek..
Katılım Şartlarımız
1-Blogumu izlemeye almanız
2-Sitemize üye olmanız TIKLAYINIZ
3-Sitemizin facebook sayfasına katılmanız TIKLAYINIZ

4-Kampanyamızı blog. facebookta duyurmanız
5-Sayfamı takip etmek için TIKLAYINIZ
Son olarak buraya bırakacağınız yoruma ad ve soyad, yorum yaptığınız link ve duyuru linkinizi, size ulaşabileceğim mail adresinizle birlikte bırakmanız gerekmektedir.

Son katılım tarihimiz 8 şubat.
Kargo firmamıza aittir.
Bu tatlı mı tatlı kampanya için Esra Hanım'a teşekkürler..
Herkese bol şans diliyorum..

Hiç yorum yok: