ek gelir

28 Şubat 2011 Pazartesi

20 Şubat 2011 Pazar

NovaBazar kampanyamıza beklerim:-)

















merhaba değerli izleyicilerim kalitenin ve güvenin bir arada oldugu harika bir firma ile yine mikemmel bir kampanyayla karşınızdayım:-)













firmamız türkiye de ilk olarak kapıda kredi kartı ile ödeme yapma olanğını bizlere sunmaktadır.işte bu seçenek bence harika;-)














internetten alışveriş yapmaya korkanlar için NovaBazar,kapıda taksitli ödeme sistemini başlatmış güvenilir firmalarımızdandır.


AVM lerdeki mağzalarında uzun yılarda edindiği tecrübesi ile e-ticarete aktaran NovaBazar sektöre yenilik ve canlılık katmaya devam ediyor.


daha önce kapıda nakit ödeme kolaylığı sağlayan Nova Bazar şimdi de kapıda taksitli ödeme sçeneği gibi hoş bir yenilikle karşımızda:-)

sistemin hızlı ve daha güvenli olması açısından ,kendi lojistik imkanları ile hizmet veren NovaBazar ister site üzerinden verilmiş olsun ,ister 444NOVA(4446682)çağrı merkezi aracılığıyla verilmiş olsun,her türlü sparişi tutar,sınırı olmaksızın parçalı yada puan kullanarak ödeme yapma imkanı sunuyor:-)

herkesin internetten alışveriş yapabilmesi için hertürlü yeniliği takip edip ve bu konuda öncü olmak isteyen NovaBazar türkiyenin herhangi bir yerinden gelen sparişi müşterilerini hicbir teredüte yer bırakmayacak şekilde sparişin her aşamasında sms ve mailler ile bilgilendiriyor.


NovaBazar alışverişte yükselen trendlerini ve müşterilerinin kendilerine duyduğu güvenin enpati ve ar-ge'ye verdikleri önemin bir sonucu olduğunun altını çiziyorlar.

şimdi gelelim harika kampanyamıza:*)

kampanyamız sonunda 1 şanslı izleycim aşağıda görselini gödüğünüz sinbo kahve makinasına sahip olacak bol bol kahve içecek:-)
bunun içn yapmaız gerekenler
1.blogumun izleyicisi olmak
2.NovaBazar.com'a üye olmak ve en az bir ürüne yorum bırakmak
3.NovaBazarı facebookta beğenmek
4.NovaBazarı twitterde takip etmek
5.NovaBazar bloğunu izlemek
6. en önemlisi yorumlar kısa olmamalı begendım cok guzel ve benzeri yorumlar kabul edılmeyecek ve gerçek isimler kulanılmak zorundadır.
son olarak ılerişm bilgilerinizle birlikte yorum lınkınızı yorum kısmına bırakıyorsunuz:*)herkese bol sans
kampanyamız 3 martta son bulacaktır
kargo degerli firmamıza aittir

Hiç yorum yok: