ek gelir

28 Eylül 2010 Salı

28 Eylül 2010 Salı

TRESAN İLE BOMBA KAMPANYAMIZ BAŞLIYOR



 Tresan ile yepyeni ve bomba bir kampanya başlatıyoruz.Yepyeni ve çok iddalı bir ürün olan
“KRAUTERHOF Kırmızı Asma Yaprağı Kremi'' ni aranızdan bir kişi deneme fırsatına sahip olacak.Ve yanında TRESAN Normal/Kuru yada Yağlı Isırgan Otu Şampuan 300 ml şampuanıyla birlikte.
Katılım sayımız yüksek olursa hediye setimiz 1 den fazla kişi kazanacak.

Bu güzel ürünü blogumda tanıtmak isteyip, bizlere bu güzel kampanya ile yeni ürünlerini deneme fırsat sunan Serdar Bey'e çok teşekkür ediyorum... 

Ürünümüzü tanıyalım;

KRAUTERHOF CREME MIT ROTEM WEINLAUB
(Kırmızı asma yaprağı ve at kestanesi ekstreli ayak ve bacak  kremi) 250 ml-100 ml



Setin içindeki diğer hediyemiz ise TRESAN Normal/Kuru yada Yağlı Isırgan Otu Şampuan 300 ml

 Normal ve kuru saçlar için önerilen bu bakım şampuanı,Panthenol ve Isırgan otu ekstresi ihtiva eder.Isırgan otu ekstresi,kafa derisinde kan dolaşımının uyarılıp,saç köklerinin beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur. 
Saçlar köklerinden beslenir. Sağlıklı ve bakımlı saç dökülmez. Özellikle yıpranmış saçlarda doğal bakım uygular ve saçlara hacim kazandırır. Uzun saçların daha kolay taranıp daha kolay açılabilmesi için Tresan Besleyici Saç Bakım kremi kullanınız.  
Kullanımı: Islak saça masaj yaparak uygulayınız,bol su ile durulayınız.






Kampanya katılım şartları ;
  * Blogumun izleyicisi olmak ve grubumun izleyicisi olmak 
  * Facebook’ta “ASAM TÜRKİYE” sayfasına üye olmak.Sayfada eklenmiş olan “Özlerinde Doğallık Var  TRESAN-KRAUTERHOF” adlı resmi paylaşmak.
  * -www.asamturkiye.com   anasayfasında ve   www.tresan.com sitesinde”tresan” başlığına tıklandığında alt sayfada  bulunan “F” (facebook’ta paylaş) ikonuna tıklayıp kendi Facebook hesaplarında siteleri paylaşmak.
 * Varsa bloglarınızda yoksa facebookta kampanyamızı  duyurmak.
*AD VE SOYAD ile birlikte linkinizi buraya yorum olarak bırakmak

Kampamyamız  10 Ekimde sona erecek ve bu harika set 1 kişiye hediye edilecek. Blog izleyicim artarsa set 2 ye çıkacak. Herkese bol şanslar...

21Paylaş

Hiç yorum yok: