ek gelir

21 Haziran 2010 Pazartesi

ORKİDE İç giyimden Jartiyer Takımı Hediyemiz....




ORKİDE İç Giyimden sizlere çok kaliteli ve şık özellikle gelinlerimiz için çok güzel bir jartiyer takımı hediye edeceğiz bu kaliteli ürünü kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit ama ilk önce firmamızı tanıyalım;

ORKİDE 1999 yılın İstanbul Ümraniye'de kurulmuştur.Başarı öyküsü 400 m2'lik yeriyle Ümraniye'nin ara sokaklarının birinde 10 kişilik personeli ile üretime başladı. Yıllar geçtikçe üretim tescürebesini ilerletip, makinelerini en son teknolojiyi takip ederek yeniledi.

İşçilik kalitesini her geçen gün daha da arttırıp, bugün piyasanın en kaliteli ve en uygun ürünlerini müşterilerine sunmayı başardı.

Şu anda 2750 m2'lik kapalı alandaki binasında 100 personele yıllık 800.000 adet üretim kapatasi ile çalışan Orkide, bu küresel rekabette zor kazanılan artı değerlerin kolaylıkla kaybedilebileceğinin farkında olan firmamız işine değer vererek çalışan yenilikçi, istikrarlı büyük bir aile şirketidir.

ORKİDE Ürünleri: Evkur-Ender- Tshop mağazalar zincirinde ve bölge bayilerimizin üstün gayretleriyle Türkiye'de 2000'i aşkın iç çamaşırı mağazalarında bulunmaktadır.



Evet çok kaliteli,şık ve güzel iç giyim ürünlerinin bulunduğu tp://www.orkidealisveris.com/?sayfa=anasayfa firmamızdan çok güzel Jartiyer takımız sizlerden 1 kişiye hediye edilecek eğer ilgi olursa her ay bir adet hediyemiz olacak bu firmadan arkadaşlar...

İŞTE HEDİYEMİZ:




KAZANMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER:

1- Blogumun izleyicisi olmanız
2- http://www.orkidealisveris.com/?sayfa=uyeol Orkide iç giyim alışveriş sitesine üye olmanız.... (üye adına belirtiniz yorumda teşekkürler)
3- http://www.facebook.com/#!/pages/orkide-ic-giyim/384383191220?ref=ss hayranı olup arkadaşlarınıza tavsiye etmeniz
4- Beğendiğiniz ürün veya ürünlere yorum bırakmanız..

5- Blog veya face hesanınızda kampanyadan bahsetmeniz

6- BLOGU OLMAYANLARDA KATILABİLİR... Ad soyad bırakıp facede paylaşarak...

Kampanyamız 1 ay sürecektir. İlgi dahilinde her ay çekilişle hediye verilecektir. Çekilişi ORKİDE İÇ GİYİM Firması yapacaktır. Kargo bedeli firmaya aittir.

ORKİDE Firmasından OĞUZ Bey'e çok teşekkürler...

Bol şans dilerim arkadaşlar...

Hiç yorum yok: