ek gelir

31 Ekim 2010 Pazar

31 Ekim 2010 Pazar

İlk Hediye Etkinliğim :))



Bir süredir blog camiasında bende bulunuyorum..
Güzel paylaşımlar yapmak adına hediye çekilişi yapmaya karar verdim. Şuan bu etkinlikten dolayı çok mutluyum.
Böylelikle blogum daha çok kişiye ulaşabilecek diye umuyorum..
Gelelim hediyelerimize :
1 adet Rowenta for elite MODEL LOOK saç maşası
1 adet Duru duş jeli
1 adet Avon Advance Techniques elektriklenmeyi önleyici saç kremi
1 adet Perfume Jewels Position of Love el ve vücut kremi
1 adet Kasabanın Yenisi adında film cdsi
Bu hediyelerin hepsi 1 kişiye gidecek..

Katılım Şartlarım:
1- İzleyicim olun :)
2- Blogu olanlar blogunda, blogu olmayanlarda facebookta kampanyayı duyursunlar.
3- Duyuru yaptığınız linki ve mail adresinizi buraya yapacağınız yoruma yazmayı unutmayın..
Aksi taktirde sizleri takip edebilmem zor olacak ve eksik katılımlarda çekilişe dahil edemeyeceğim.
Kimseye hak geçmesini istemiyorum. Gerçekten hak eden kişinin kazanmasını istiyorum.
Kargo bana ait arkadaşlar.

Son katılım benim için önemli bir gün olan 21 kasım arkadaşlar.
Herkese bol şans diliyorum.. :)

14 Ekim 2010 Perşembe

Vip Dukkandan 3 Kişiye Hediyemiz Var..//31 Ekim

Merhabalaar :)
Sizlere şirin mi şirin bir hediyemiz var..Ama öncelikle Vip dukkanı tanıyalımm :)

VIPDUKKAN.COM
Vipdukkan.com Özel Alışveriş Kulübü, sadece kendi üyelerine özel avantajların sunulduğu kapalı devre bir alışveriş sistemi olup prestijli markalara ait özel kampanyaların sınırlı sayıda ve 3-4 gün süreyle satışa sunulmasıdır

Vipdukkan.com, en iyi hizmetin, en uygun fiyatla sunulması prensibiyle 1990 yılında kurulan Global Restaurant Group A.Ş. bünyesinde, kapılarını çok yakında açıyor.

Yedi ayı aşkın bir süredir kuruluş ve alt yapı çalışmalarına devam etmekte olan Vipdukkan.com, dünyada giderek büyüyen Private Shopping (Özel Alışveriş) sisteminin, Türkiye’deki en geniş ürün ağı ve en seçkin üye profiline sahip web sitesi.

Prestijli markalara ait özel kampanyaların sınırlı sayıda ve 3-4 gün süreyle satışa sunulacağı Vipdükkan özel alışveriş kulübü; giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu bünyesinde barındırıyor.

Just Cavalli’den Ferre’ye,Ray Ban’den Nautica’ya Dolce Gabbana’dan Steve Madden’e,Bvlgari’den Nine West’e uzanan 600’ü aşkın seçkin markanın anlaşmalı ürünlerini vitrinlerine taşıyan vipdükkan sadece kulüp üyelerine özel avantajlarla sunacak ve Vipdükkan’da var olan her ürün mutlaka piyasa fiyatlarının çok daha altında olacak.

Bu alışveriş keyfini yaşamak ve bu seçkin kulübe dahil olmak isteyenler ya siteye bir kulüp üyesi tarafından davet ediliyor ya da referans göstermeleri gerekiyor. Üstelik herhangi bir üyelik ücreti de bulunmuyor. Şu anda 250 bine yaklaşan seçkin üye profiliyle Türkiye’de özel alışveriş sisteminin öncü firmaları arasında yer almayı hedefliyor.


Üyeler, dünya markalarının ilgi çekici ürünleri, özel avantajları, %80 e varan indirimleri ya da fark yaratan kampanyalarıyla ilgili, e-bülten ile bilgilendiriliyor ve sürekli düzenlenen kampanyalar ve fırsatlarla tanışıyor.


Böylelikle Vipdükkan’da yer alan her yenilik ilk size ulaşıyor!


Siz de bu seçkin alışveriş kulübüne üye olduğunuzda inanılmaz indirimleri ve kaçırılmayacak fırsatları yakalayabileceksiniz.



Kampanyamızda aranızdan şanslı 3 kişiye bu sirin alarm saatini hediye edeceğizzz.. :)Hediyemizin görselidir resimdeki.. :)Farklı şekillerde gelebilir ama hepsi de birbirinden güzelllll :))))
Kampanya şartlarına gelecek olursakk...

*Bloguu izlemeye alalımmm
**Facebook sayfamızı beğenelimm
***Burdan sitemize üye olalımm
****Kampanyamızı facebook ya da bloglarda duyurup,linkleri ad soyad ve maille buraya yazalımmm :)

Kampanyamız 31 Ekim arihinde sona erecektir.. Katılan herkese bol şans diliyorum..Kargo ücreti firmamıza aittir :)

13 Ekim 2010 Çarşamba

makdis.com ile sizle sevva bal kremi 2 kişiye hediyemiz




SEVVA NATUREL ORGANİK BAL KREMİ!
Daha genç, daha canlı ve daha güzel bir cilt için!
SEVVA ORGANİK BAL KREMİNİN CİLT ÜZERİNDEKİ 3 TEMEL ETKİSİ:
1- Cildin yenilenmesini ve gençleşmesini sağlar
2- Cildin nem dengesini korur
3- Besleyici ve onarıcı özelliğe sahiptir
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
>> Yüksek kalitede, gerçek organik baldan, sızma zeytinyağı, shea butter, gliserin ve diğer destekleyici karışımlarla hazırlanmış mucizevi bir krem.
>> Kadın, erkek, genç yaşlı herkes için, elde, yüzde ve vücutta kullanılabilir.
>> Kullanılan balın tamamen doğal, şekersiz ve bitki zenginliği yüksek kırsal alanlardan temin edilmiş olmasına özellikle dikkat edilmiştir.
>> Kesin ve %100 olarak doğal olduğu saptanmış bal kullanılmaktadır.
>> Ürünümüz ISO 9001 ve ISO 2000 sertifikali tesislerde el değmeden üretilmektedir.

SEVVA NATUREL BAL KREMİNİN ETKİLERİ:
Cildinizi gençleştirir ve toparlar,
Onarır,
Besler,
İpeksileştirir,
Nemlendirir,
Hücreleri yeniler,
Ölü hücreleri temizler,
Daha canlı gösterir.
Yüz, el ve tüm vücut için harici olarak kullanılabilir.
*İade Garantili: Ürünün yanında gönderilen 4 ml'lik testerları kullandıktan sonra memnun kalmamanız durumunda iade edebilirsiniz.

DOĞAL SAF BALDAN ÜRETİLDİ
Sevva Naturel Bal Kremi Iğdır'ın bitki örtüsü yönünden zengin ve ekolojik yapısı bozulmamış kırsal bölgelerindeki arıların ürettiği balı kullanmaktadır. Kullanılan balın saf doğal bal olduğu konusunda en küçük bir tereddüt söz konusu değildir. Hatta bu balın üretimi Sevva Naturel'in müdahele ve denetimi dahilinde gerçekleşmiştir diyebiliriz.
Sevva Naturel Bal Kremini diğer bal kullanılan kozmetik ürünlerinden ayıran temel fark kullanılan balın yüksek kalitesi ve üründeki kullanım oranıdır. Bal oran olarak kremin kaldırabileceği en maksimum düzeyde kullanılmıştır.
YÜZ MASKESİ YERİNE KULLANIN
Sevva Naturel Bal Kremini gece yatarken kullanın, sabahleyin yüzünüzü yıkadığınızda iyi bir yüz maskesi kullanmış gibi tertemiz ve pırıl pırıl bir yüzle karşılaşacaksınız. Denediğinizde bunu kolaylıkla hissedecek ve onaylayacaksınız.
DAHA CANLI YÜZ GÖRÜNTÜSÜ
Bal kremi özellikle balın etkisiyle ciltteki kılcal damarları harekete geçirir ve yüzünüzde çok hafif bir pempeleşme ve canlanma rengi oluşur. Özellikle aşırı beyaz va renksiz yüzlerde bunu daha kolay hissetmek mümkon olabilir. Ancak unutmayalım ki her ciltte aynı etki aynı düzeyde gözlemlenemeyebilir.
BİNLERCE BİTKİNİN MUCİZEVİ ETKİSİ BİR ARADA!
1 kg bal üretebilmek için 40 bin arı 6 milyona yakın çiçek dolaşıyor. Sevva Naturel kullandığı balın üretimini bizzat denetlediği için alacağınız kremin aslında yüz binlerce çiçekten toplanan bir şifa kaynağı olduğundan emin olabilirsiniz. Her bitkinin, her çiçeğin insan cildi üzerinde çeşitli etkileri faydaları var. Peki ya binlerce çiçeğin arının eşsiz üretim sanatıyla bir araya gelmiş haline ne demeli? Cildinizi bu mucizeden mahrum etmek ister misiniz?
SADECE BAL DEĞİL, SIZMA ZEYTİNYAĞI, SHEA BATTER, GLİSERİN ...
Sadece bal kullanarak cilde kolayca uygulanabilen bir krem üretmek mümkün değildir. Çünkü bal katı ve yapışkandır. Bu yüzden bal ile birlikte cilt için çok faydalı diğer bazı doğal ürünleri de formülümüze dahil ettik. Zeytinyağı, shea yağı, gliserin ....
KRALİÇE KLEOPATRA'NIN GÜZELLİK SIRRI!
Bal, binlerce yıldır insanların cilt bakımı ve makyaj için kullandığı bir doğal kaynaktır. Mısır Kraliçesi Cleopatra'nın güzellik sırları arasında anılan en önemli ürünlerden biri olarak baldan bahsedilmektedir.
Mısır'ın büyük kraliçesi ve son Firavun olan Cleopatra güzelliği ile efsaneleşmiş bir kadındı. O kadar ki Rum Sezarını kendine aşık etmişti. Cleopatra'nın güzelliğinin sırları sürekli konuşulmuştur. İşte Cleopatra'nın yüz ve vücut güzelliği için kullandığı en önemli bakım malzemelerinden biri bal olarak biliniyor. Bu bilgi gerçek olsun veya olmasın insanların binlerce yıldan beri balı bir cilk bakım ürünü olarak benimsediklerini gösterir.
ONLARCA ÜRÜNE SON!
Cildinizin sağlıklı ve güzel görünmesi için çeşit çeşit kimyasal bazlı üründen kurtulup, uzun vadede sizi her gün daha genç ve güzel gösterecek bir tek krem kullanmak istemez misiniz? Cildinizin bakımını tek başına üstlenmek için Sevva Naturel Bal kremine şans tanıyın.
AYAK VE ELLERİNİZDEKİ SORUNLAR İÇİN İDEAL!
Çatlayan eller ve ayaklar için çok uygun ve etkili bir bakım ürünü. Çok zaman almadan cildinizin yumuşayıp iyileştiğini gözlerinizle göreceksiniz. Kabuklanan eller ve ayaklar, sertleyen deri .. artık sorun olmayacak.
CİLDİNİZİN GÖZENEKLERİ ŞİFAYLA DOLSUN!
Arının binbir çiçekten topladığı her damlası şifa çiçek özlerinden ve polenlerden oluşan mucize bal, cildinizin gözeneklerini şifa ile dolduracak. Suni nemlendiriciler, geçici parlaklaştırıcı ve beyazlatıcılar değil, gerçek bir mucizeyle cildinize gerçek bir çözüm sunun. Unutmayalım ki hiçbirimizin yedekte ikinci bir cildimiz yoktur!

SEVVA NATURELİN BİLEŞİMİNDEKİ ÖNEMLİ UNSURLARI TANIYALIM:
Bal:
Balın cilde faydaları konusunda bir iki maddeyi saymakla yetinmek yanlış olur. Çünkü bal binlerce bitkinin faydasını bir araya getiren tek kelimeyle bir mucizedir.
Dolayısıyla bal insanın bütün bitkilerden beklediklerini bir araya getiren bir iksir hükmündedir. Cildinize tek kelimeyle hayat veren, canlandıran, yenileyen bir sihirli şifadan bahsediyoruz.
Balın cilt üzerindeki faydaları çok olmakla birlikte daha çok öne çıkanları şöyle sıralayabiliriz:
Cildi onarır, nem dengesini sağlar, hücreleri yeniler, ölü hücreleri temizler, cildi yumuşatır, ciltte canlanma sağlar, ciltteki soluk görüntüsünü alır, bakterileri öldürür...
Sızma Zeytinyağı:
Zeytinyağı cilt bakımında belki de en çok kullanılan doğal bir mahsüldür. Özellikle doğu kültüründe zeytinyağı yenildiği kadar harici kullanım için de tüketilmektedir. Zeytinyağının ismi her zaman cilt bakımıyla birlikte anılagelmiştir. İşte zeytinyağının bazı önemli faydaları:
Cildi nemlendirir
En zengin E vitamini kaynaklarındandır
Cilid besler
Cildi parlatır
Doğal bir anti ageing dir ve yaşlanmayı geciktirir.
Güneşten kaynaklanan zararlı etkileri ortadan kaldırır.
Emziren bayanlar için en iyi göğüs bakım ürünüdür.
Tırnakları güzelleştirir ve güçlendirir.
Kurumuş ve çatlamış dudaklar için nemlendirici olarak kullanılabilir.
Çatlak ve kuru ayakları tedavi eder.
Shea Butter:
Batı Afrika�da yetişen bir ağaç olan Shea�nın tohumundan çıkartılan yağdır. Bu mucizevi yağ, asırlardır Afrika�nın çeşitli bölgelerinde cilt hastalıklarının (Egzama, güneş yanığı, kesikler, yaralanmalar vb.) tedavisinde kullanılmaktadır.
Shea Yağı, günümüzde kozmetik endüstrisinde en çok tercih edilen doğal bileşimlerden biridir. A, E ve F vitaminleri açısından zengin içeriğiyle cildi koruma, yenileme ve nemlendirme özelliği bulunur. Doğal yapısıyla özellikle kuru ve hassas ciltlerde mükemmel sonuç verir.
Gliserin:
Kozmetik sektöründe en çok kullanılan hammaddelerden biridir. Cilt üzerindeki nemlendirici etkisiyle bilinir.
Cildi Nemlendirir
Cildi besler
Cildi yumşatır

ÖZELLİKLE TAVSİYE EDİLEN DURUMLAR:
Tahriş olmuş ciltlerde
Kurumuş, çatlamış veya setrleşmiş eller ve ayaklar
Vücuttaki cilt deformasyonlarında
Yorgun ve yıpranmış görüntüsü olan ciltlerde
Yüzdeki solgunluk ve cansızlık görüntüsünün yok edilmesinde
El veya yüzde kuruluğun giderilip nem dengesinin sağlanması için
Renksiz ve cansız görünüme sahip çiltlerde
Yaşlanma belirtilerinin geciktirilmesi için
BU GÜZEL ÜRÜNÜ KAZANMAK İÇİN KÜÇÜÇÜK ŞARTLARIMIZ VAR
*blogumu izleyicisi olun

* www.makdis.com sitesine üye olun

*facebookda SEVVA NATUREL BAL KREMİNİ beğenin

*kampanyamızı blog-face-twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde duyurun
NOT:HEDİYEMİZ TAM 2 KİŞİYE
BOL BOL BOL ŞANSLAR

16 Ekim 2010 Cumartesi

vip dükkanından hediyemiz var



Vipdukkan.com Özel Alışveriş Kulübü, sadece kendi üyelerine özel avantajların sunulduğu kapalı devre bir alışveriş sistemi olup prestijli markalara ait özel kampanyaların sınırlı sayıda ve 3-4 gün süreyle satışa sunulmasıdır.
Vipdukkan.com, en iyi hizmetin, en uygun fiyatla sunulması prensibiyle 1990 yılında kurulan Global Restaurant Group A.Ş. bünyesinde, kapılarını çok yakında açıyor.
Yedi ayı aşkın bir süredir kuruluş ve alt yapı çalışmalarına devam etmekte olan Vipdukkan.com, dünyada giderek büyüyen Private Shopping (Özel Alışveriş) sisteminin, Türkiye’deki en geniş ürün ağı ve en seçkin üye profiline sahip web sitesi.
Prestijli markalar
a ait özel kampanyaların sınırlı sayıda ve 3-4 gün süreyle satışa sunulacağı Vipdükkan özel alışveriş kulübü; giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu bünyesinde barındırıyor.
Just Cavalli’den Ferre’ye,Ray Ban’den Nautica’ya Dolce Gabbana’dan Steve Madden’e,Bvlgari’den Nine West’e uzanan 600’ü aşkın seçkin markanın anlaşmalı ürünlerini vitrinlerine taşıyan vipdükkan sadece kulüp üyelerine özel av
antajlarla sunacak ve Vipdükkan’da var olan her ürün mutlaka piyasa fiyatlarının çok daha altında olacak.

Bu alışveriş keyfini yaşamak ve bu seçkin kulübe dahil olmak isteyenler ya siteye bir kulüp üyesi tarafından davet ediliyor ya da referans göstermeleri gerekiyor. Üstelik herhangi bir üyelik ücreti de bulunmuyor. Şu anda 250 bine yaklaşan seçkin üye profiliyle Türkiye’de özel alışveriş sisteminin öncü firmaları arasında yer almayı hedefliyor.
Ayrıca Eylül ayı sonuna kadar siteye üye olup en çok arkadaşını davet eden ilk üç kişi 32” Vestel LCD TV, sonraki beş kişi Apple iPod kazanıyor. Bunun dışında üye yaptığınız her arkadaşınızın gerçekleştirdiği ilk alışverişten 10 TL kazanabiliyorsunuz.

Üyeler, dünya markalarının ilgi çekici ürünleri, özel avantajları, %80 e varan indirimleri ya da fark yaratan kampanyalarıyla ilgili, e-bülten ile bilgilendiriliyor ve sürekli düzenlenen kampanyalar ve fırsatlarla tanışıyor.
Böylelikle Vipdükkan’da yer alan her yenilik ilk size ulaşıyor!

Siz de bu seçkin alışveriş kulübüne üye olduğunuzda inanılmaz indirimleri ve kaçırılmayacak fırsatları yakalayabileceksiniz.

katılım koşullarımız şöyle
*izlemeye alın beni
*http://www.vipdukkan.com/Davetiye/670/index.html üye olun
*http://www.facebook.com/?tid=1522741521675&sk=messages#!/pages/vipdukkan/134622376574345?v=wall gruba katıl
*
*kampanyamızı duyurun
1 ay sürecek ve kargo firmamıza ait

19 Ekim 2010 Salı

ejoya ile 50 tl"ye kadar istediğin ürün hediye

Sizlere satış sitesinden birkaç ürün göstermek istedim hepsi o kadar şık ki hangisini seçeyim karar veremedim.sizlerde muhakkak bunları birbirinden ayırt edemediniz.bakalım benim beğendiklerimi siz beğenecek misiniz?




Bu yüzüğü çok beğendim her bayanın parmağında olması gereken cok şık bir yüzük değil mi?

eJOYA.com, Koçak Gold e-ticaret Türkiye Ana Distribütörüdür. İnternet ortamında satılan tüm Koçak Gold Bar Külçe Altın, Koçak 22 Ayar Bilezikler, Koçak 14 A Ürünler ve Koçak Pırlanta ürünlerin, tedarikini,dağıtımını ve garanti takibini yapmaktadır.

firmamız aranızdan bir kişiye 50 ylye kadar istediğiniz bir ürünü hediye veriyor.
KOŞULLARIMIZ
*BENİ İZLEMEYE ALIN
*http://www.ejoya.com/giris ÜYE OLUN
*http://www.facebook.com/pages/eJOYAcom/117430221989#/pages/eJOYAcom/117430221989 GRUBA KATILIN
*EN AZ BİR ÜRÜNE YORUM BIRAKIN VE BİR ÜRÜNÜ FACEBOOK TA PAYLAŞIN
KAMPANYAMIZ
22 KASIM SON BULUYOR KARGO FİRMAMIZA AİT

31 Ekim 2010 Pazar

HAMİYE KOZMETİKTEN HEDİYEMİZ VAR

Arkadaşlar hamiye kozmetik yeni açılan bir site bizde açılış şerefine sizlere güzel bir hediye vermek istedik. Hamiye kozmetikte parfümden cilt bakım ürünlerine saç bakım ve şampuanlardan doğal sağlık ürünlerine kadar hersey mevcut olup 7 gün 24 saat sizlere hizmet veren müşteri servisi hizmeti ile kaliteyi vede sağlıklı doğal ürünleri her zaman bulabileceğiniz bir site.
Siteden sizin için seçtiklerim


Kampanyamıza gelince
Son katılım 15 kasım
1 kişiye özellikle diz ağrısı ve kireçlenmelerde.boyun fıtığı ve ağrılarında.spordan sonra yorgunluk gidermek için.varis ağrılarında. Topuklu ayakkabıdan sonra oluşan baldır ağrılarında güvenle kullabileceği Atrilisse jel krem hediyemizdir



Kampanya şartlarımız
1-     izleyicim olmanız
2-     http://www.hamiyekozmetik.blogspot.com/ izleyici olmanız 
3-     http://www.hamiyekozmetik.com/index.php sitesini incelemeniz
4-     kampanyayı facebook twitter yada bloglarınızda duyurup duyuru linkiyle buraya yorum bırakmanız.
  Bol şans:)

31 Ekim 2010 Pazar

FARMASİDEYİZ. COM İLE GÜZELLİK KAMPANYAMIZ

Merhaba arkadaşlar bugün sizi yepyeni bir site vede harika ürünlerle tanıştıracağım.sitemizin sahibi murat bey farmasi firmasının satış temsilcisi olup yeni açtığı sitesi için tanıtım amacıyla siz blog izleyiclerime güzel hediyeler verecek.kampanyamıza geçmeden önce farmasi yi vede ürünlerini bir tanıyalım.

Farmasi
Farmasi Kozmetik, 1993 yılında kurulmuş % 100 Türk sermayeli bir firmadır. Ürünlerin tamamını, İstanbul- Ömerli' de olan ileri teknoloji donanımlı fabrikasında üretmektedir.
Farmasi Kozmetik, tüm ürünlerini kendi tesislerinde ürettiği için; stok problemi KESİNLİKLE yoktur.
Aktif olarak 117 ülkeye ihracat yapmakta olup Ülkemizin kozmetik sektöründeki İhracat Lideri firmasıdır.
Dünya genelinde yaklaşık 350.000.000 ( 350 MİLYON ) Farmasi kullanıcısı vardır.
Ayrıca Farmasi ürünleri fiyatına göre kaliteli, her eve, her cebe uygun ürünlerdir....
Farmasinin ürünleri arasında makyaj malzemelerinden duj jeli şampuana kadar makyaj çantasından tırnak makasına kadar ihtiyacınız olan her şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz .tamemen türk malı olmasıda beni ayrıca cebetti.

Gelelim kampanyamıza
Bu kampnayamızda tam üç kişi hediye kazanacak
1.     1 kişiye hediyemiz çift yönlü maskara
2.     1 kişiye harika bir duş jeli
3.     1 kişiye hediyemiz ise matlaştırıcı fondöten
kampanya şartları
1.     bloğumu izlemeye almanız
2.    farmasideyiz .com sitesine üye olmanız

     kampanya duyurumuzu face blog gibi paylaşım sitelerinde yapıp buraya yorum bırakmanız

   kampanya 15 gün sürecek olup 15 kasımda son bulacaktır
  bol şans:)

yakaladın yakaladın.com ile kampanyamız harika manikür seti hediye tam 3 kişiye




kampanyamız değerli yakaladın yakaladın ile öncelikle firmamızı tanıyalım




YakaladinYakaladin 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip Ses Elektronik İthalat şirketinin değer verdiği önemli bir projedir. Dünyada profesyonelce yapılan bir e-ticaret şekli olan "one day one deal" yani her gün tek ürün modelini ülkemizde de sizlere profesyonel hizmet anlayışıyla sağlamayı amaç edindik. İddia ediyoruz kendi ithalatı veya imalatı olmayan sadece piyasadan parça parça mal toplayan 3-5 kişilik firmalar size dünya standartında hizmet veremezler.Haftanın 7 günü 24 saat info@YakaladinYakaladin.com adresinden e-posta gönderebilirsiniz. Veya haftaiçi 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 0(212) 559 60 52 irtibat telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz




hediyemiz tam 3 kişiye


bu güzel set tam 3 kişiye hediye edilecek



Şartlarımız,




2- facebook grubumuza katılın ve arkadaşlarınızı grubumuza davet edinhttp://www.facebook.com/home.php?#!/pages/yakaladinyakaladincom-da-her-gun-yeni-bir-firsat/138453779504782


3- bizden bahsedin ! kampanyamızı blog,facebook gıbı yerlerde,,


4- blogumu ızlemeye alın


kargo kazanana aittir bence bu hediye için değer


kampanyamız 15 kasımda son bulucak herkese bol şanslar diliyorum

30 Ekim 2010 Cumartesi

28 Ekim 2010 Perşembe

YASTIK ADAM'DAN HEDİYEMİZ VAR




Kampanyalarımın ardı ardası kesilmiyor.İşte bir yenisi daha yastık adam.Yastık adam sizce ne?Gelin öğrenelim..
www.yastikadam.com size özel eşsiz bir ürün sahibi olma veya sevdiklerinize benzersiz bir hediye verme imkânını sunan bir internet sitesidir.
Yastık adam kendi resminizden olu
şan size özel tasarlanan bir üründür.Ben böyle özel ürünleri çok seviyorum.Standart ürünler sonuçta herkeste var fakat bu ürün sadece size özel.
Birkaç örnek resmimiz..









 











Kampanyamız sonunda 1 kişi kendi yastık adamının sahibi olacak.

Kampanya şartlarımız:

**www.yastikadam.com sitesine üye olmak.

**Yastık Adam Facebook sayfasına katılm
ak ve arkadaşlarınıza önermek http://www.facebook.com/pages/Yastik-Adam/154625041216050

**Facebook sayfamızda bulunan bağlantılardan en az birini facebook profilinde paylaşmak
**Kampanyamızı face ve bloğunuzda duyurmak duyuru linkini burada belirtmek. Tabikide benim izleyicim olmak ve face sayfamı beğenmek.  

Kampanyamız 15 gün sürecek ve 11 Kasımda son bulacaktır.Hepinize bol şans..

FABRİKADAN EVE

29 Ekim 2010 Cuma

MODAMARKS' TAN BAY VE BAYANLARA HARİKA HEDİYELERİMİZ VAR!!!



Merhaba arkadaşlar yine çok beğeneceğiniz bir kampanya ile beraberiz:)

Dünya markalarını bir arada bulabileceğiniz büyük bir alışveriş merkezini sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyorum http://www.modamarks.com


Tüm Dünya da güvenilirliğini kanıtlamış olan bu kadar markayı tek adreste bulabilmek büyük bir imkan bence. Kendine güvenen ve kendine değer verenlerin sitesi http://www.modamarks.com %100 orijinal ürünleri %100 müşteri memnuniyeti ile piyasa fiyatlarının çok altında tüketiciye sunmaktır.

BEĞENDİĞİM ÜRÜNLERDEN BİRKAÇI




ALIŞVERİŞTE BİR ÇOK ÖDEME KOLAYLIĞI SİZİ BEKLİYOR



ŞUANDA TÜM ÜRÜNLERİ %15 İNDİRİMLE ALABİLİRSİNİZ!!!

GELELİM KAMPANYAMIZA
KAMPANYAMIZLA HEM BAYANLARI HEMDE ERKEKLERİ SEVİNDİRMEK İSTİYORUZ VE 2 KİŞİYE HEDİYE VERİYORUZ:)



1ADET ARMANİ BAYAN TİŞÖRT VE
1 ADET DOLCE GABBANA ATKI BERE TAKIMI
HEDİYEMİZ OLACAK


ŞARTLARIMIZ

*http://www.modamarks.com/new_account.asp siteye üye olmak

**kampanyamızı facebook veya blogunuzda yayınlamak ve linkini buraya kopyalamak

son katılım 13 kasım 2010

EG Kozmetik 'ten Müthiş Hediyeler (kampanyatakipcileriyiz)

Bu yıl inanıyorum  ki bir çok sponsorum benden memnun kaldılar ve bir çok kampanyalar düzenledik işte yeni yıl ve bayram arefesinde sizlere müthiş bir siteyi daha tanıtmaktan mutluluk duyuyorum.
Sponsorumuz www.egkozmetik.com

Kendileri hakkında ne söylesem yetersiz kalıyor sitede harika ürünleri mevcut.Toptan satışları da cabası,

Kaliteyi En Ucuza Alabileceginiz Tek Adres!
Monella, Cap Color, Oyouni, Kozmetik Toptan Satışlarımızvardır
İletişim  Tel0531 283 14 79
 Siteden bir kaç görsel resim ekliyorum sizde digerlerini merak ediyorsanız www.egkozmetik.com   

Ve 100 Tl alışverişlerinizde ücretsiz kargo fırsatı sunuyorlar.
Şimdi kampanya detaylarına gelelim isterseniz.
Kampanyamız ilk oldugunda 1 hafta sürecek 28 Ekim 6 Kasım tarihleri arasında...

Kampanyamıza katılmak için yapmanız gerekenler ise:

1) www.egkozmetik.com üye olmanız ve 2 ürüne yorum bırakmanız.(Çok güzel,begendim ve bunun gibi yorumlar kabul edilmeyecektir.

2)  http://www.facebook.com/ekozmetik?v=wall arkadaş olarak eklemeniz.
3) Blogunuzda (özellikle),facebook profilinizde kampanyamızı duyurmanız.
4)Tüm bunları yaptıgınıza dair bir yorumda adnız ve soyadınız mail adresinizle buraya bırakmak.

Şimdi hediyelerimize geçelim,
 yada FAİR AND LOVELY ürünlerinden 
Ve bir kişiye de TARAKOTA allık hediye edecegiz.

Bol şanslar